Nevada

View listings

nevada.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Nevada

Fastighet till salu i Nevada

Nevada som är skild från den västra delen av Utah-territoriet och andra grannländer är: Kalifornien, Arizona

Nevada är en av de västra staterna i USA, kännetecknad av stora öknar, kasinon öppet 24 timmar om dygnet och underhållning för vilken den största staden Las Vegas är känd. Las Vegas är värd rika teman hotell och lyxiga orter, alla kantade upp längs huvudremsan: Las Vegas Strip.

Om du är intresserad av egendom till salu i Nevada borde du veta den allmänna situationen på fastighetsmarknaden.

Priserna här stiger till den näst snabbaste hastigheten rikstäckande, efter Seattle. Inga prisreduktioner förväntas på kort sikt, exakt under de närmaste två åren.

Byggarna bygger mer, men jag tror inte att vi har nått böjpunkten eller den punkt där den nedåtgående inventeringen rör underdelen.

Las Vegas hembyggnadsindustri slogs i grunden under lågkonjunkturen, då försäljningen avdunstades och byggare upphörde med handel.

Idag ökar totalt antal fastigheter till salu i Nevada, köparna har betalat rekordpriser och byggare fortsätter att ackumulera mer mark.

Det mest aktiva länet är det för Clark där det här året fram till april var en ökning med 22% jämfört med samma period på fyra månader i fjol och noterade ett genomsnittligt försäljningspris på 374.440 dollar i april, en ökning med 11% jämfört med föregående år år.

Las Vegas fastighetsmarknad för 2018 ser inte bara otroligt ut, den rider en våg som lätt kan fortsätta fram till 2021 oavsett vad övriga USA gör. Det bör noteras att Las Vegas i 2008 var den hårdast slagna fastighetsmarknaden i USA och rankades först bland avskärmning och arbetslöshet. Las Vegas har återuppfint sig och 2013 blev det en dominerande kraft över vad en stad gör för att överleva och blomstra.

Fastighetsmarknaden i Las Vegas hämtar fart med snabbt växande priser och en ökning av byggandet och fastigheten till salu i Nevada.

  •  
    Flytta till Nevada. Expatriate och bor i Nevada.

        Las Vegas: Den näst största staden i USA efter New York, det är utan tvekan en av de vackraste städerna i världen. Berömda för sina kommuner kan vara ett lönsamt alternativ. För vad? Att förändra ditt liv radikalt! Att köpa en fastighet i Nevada är förutom att vara en utmärkt investering, ...

2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB